Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Urapolku-valmennus

Urapolku-valmennuksen tarkoituksena on kartoittaa ammatillinen osaaminen, vahvuudet sekä luoda niistä työmahdollisuuksia. Uraohjaus tähtää työllistymisen lisäksi myös opiskelupaikan löytämiseen tai muuhun valmennettavan urapolkua edistävään ratkaisuun.

Urapolku-valmennus kestää 15 päivää sekä yksilöllisten tarpeiden mukaan muodostettavan jatkopolun. Jatkopolku toteutuu 15 päivän valmennusta seuraavan noin kolmen kuukauden aikana. Jatkopolun aikana sinulle on tarjolla henkilökohtaista apua työn tai tarkoituksenmukaisen opiskelupaikan löytämiseksi.

Ainoa edellytys palveluun osallistumiselle on motivaatio työllistymistä tai opiskelua kohtaan. Asiantuntijaohjauksemme auttaa sinutkin osaamisesi mukaiseen työpaikkaan tai tarkoituksenmukaiseen koulutukseen.

Järjestämme Urapolku-valmennuksia eri kohderyhmille Uudellamaalla Helsingin toimipisteessämme Pitäjänmäellä Business Park Strömberginaukiossa. Paikalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet eri puolilta pk-seutua. Tilat ovat laadukkaat. Monipuoliset lounasmahdollisuudet.

HUOM. palvelu on veloitukseton. 15 päivän ajalta maksetaan 9 euroa päivässä kulukorvausta.

Seuraava Urapolku alkaa:

7.10. Urapolku (tilaa)

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan joko tämän linkin kautta kautta tai ottamalla yhteyttä omaan TE-toimiston asiantuntijaasi.

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/cebc29a0-66d3-4873-a455-8b9c51e679fc?displayId=Fin1618885

 

Voit kysyä lisätietoa palvelusta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.  

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.