Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Työpolku-valmennus

AJANKOHTAISEN TILANTEEN VUOKSI TYÖPOLKU-VALMENNUKSET TOTEUTUVAT KOKONAAN ETÄVALMENNUKSINA VERKOSSA. OSALLISTUMINEN EDELLYTTÄÄ INTERNET-YHTEYDEN JA TIETOKONEEN.

Työpolku-valmennuksen tavoitteena on, että osallistujat oppivat käytännönläheisesti työnhakutaidot, osaavat toimia piilotyömarkkinoilla ja saavat valmiuksia oman osaamisen esittelyyn niin kirjallisesti kuin suullisesti. Valmennuksen aikana tehdään konkreettisia, työllistymiseen tähtääviä toimenpiteitä valmentajien ohjauksessa. Osallistujia tuetaan yksilöllisen työllistymistavoitteen saavuttamisessa ja osaamisen kehittämisessä esimerkiksi kouluttautumisen kautta.

Työpolku-valmennus sisältää viiden päivän ryhmävalmennuksen sekä yksilöllisten tarpeiden mukaan muodostettavan jatkopolun. Jatkopolku toteutuu viiden päivän valmennusta seuraavan noin kolmen kuukauden aikana. Jatkopolun aikana sinulle on tarjolla henkilökohtaista apua työn löytämiseksi. Palvelu on asiakaslähtöistä.

Ainoa edellytys palveluun osallistumiselle on motivaatio työllistymistä kohtaan. Asiantuntijaohjauksemme auttaa sinutkin osaamisesi mukaiseen työpaikkaan.

Järjestämme Työpolku-valmennuksia eri kohderyhmille Uudellamaalla Helsingin toimipisteessämme Pitäjänmäellä Business Park Strömberginaukiossa. Paikalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet eri puolilta pk-seutua. Tilat ovat laadukkaat. Monipuoliset lounasmahdollisuudet.

Toimimme alueellisena palveluntuottajana myös Porvoossa ja Loviisassa.

HUOM. palvelu on veloitukseton. Valmennusviikon ajalta maksetaan 9 euroa päivässä kulukorvausta. Palveluun pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Seuraava Työpolku-valmennus alkaa:

Helsinki

16.11. Työpolku verkossa korkeakoulutetuille (tilaa)

7.12. Työpolku verkossa (tilaa)

7.12. Job Path Online (free seats)

 

Porvoo + muu Itä-Uusimaa

Tulossa

 

Loviisa

22.10. Työpolku verkossa (vapaita paikkoja)

 

 

Hakeutuminen:

Webropol-lomakkeen kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/595B67F706CBA9B7

tai ota yhteyttä TE-asiantuntijaasi Oma asiointi -palvelun kautta.

 

Voit kysyä lisätietoa palvelusta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.   

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.