Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Työpolku-valmennus

Työpolku-valmennuksen tavoitteena on, että osallistujat oppivat käytännönläheisesti työnhakutaidot, osaavat toimia piilotyömarkkinoilla ja saavat valmiuksia oman osaamisen esittelyyn niin kirjallisesti kuin suullisesti. Valmennuksen aikana tehdään konkreettisia, työllistymiseen tähtääviä toimenpiteitä valmentajien ohjauksessa. Osallistujia tuetaan osallistujia yksilöllisen työllistymistavoitteen saavuttamisessa ja osaamisen kehittämisessä esimerkiksi kouluttautumisen kautta.

Työpolku-valmennus sisältää viiden päivän ryhmävalmennuksen sekä yksilöllisten tarpeiden mukaan muodostettavan jatkopolun. Jatkopolku toteutuu viiden päivän valmennusta seuraavan noin kolmen kuukauden aikana. Jatkopolun aikana sinulle on tarjolla henkilökohtaista apua työn löytämiseksi.

Ainoa edellytys palveluun osallistumiselle on motivaatio työllistymistä kohtaan. Asiantuntijaohjauksemme auttaa sinutkin osaamisesi mukaiseen työpaikkaan.

Järjestämme Työpolku-valmennuksia eri kohderyhmille Uudellamaalla Helsingin toimipisteessämme Pitäjänmäellä Business Park Strömberginaukiossa. Paikalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet eri puolilta pk-seutua. Tilat ovat laadukkaat. Monipuoliset lounasmahdollisuudet.

HUOM. palvelu on veloitukseton. Valmennusviikon ajalta maksetaan 9 euroa päivässä kulukorvausta. Palveluun pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Seuraava Työpolku alkaa:

9.12. (tilaa)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan joko tämän linkin kautta kautta tai ottamalla yhteyttä omaan TE-toimiston asiantuntijaasi.

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/c9c7cac8-0164-4af6-aefd-2159873a3f79?displayId=Fin1617538

 

 Voit kysyä lisätietoa palvelusta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.   

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.